Emilia-Romagna door de ogen van reisleidster Ann Vandermeeren

Reis je mee naar Italië? Ontdek de betoverende regio Emilia-Romagna door de lens van onze reisleidster, Ann Vandermeeren! Ann is een ware kenner van Italië. Met haar vloeiend Italiaans en haar frequente verblijf in het land, voelt ze zich meer thuis in de charmante straten van Italië dan in haar eigen België. Haar diepgaande kennis van de cultuur, geschiedenis en culinaire hoogstandjes maken haar de perfecte gids voor reizigers die de pracht van Italië willen ontdekken. Met Ann aan het roer bent u verzekerd van een onvergetelijke reiservaring, doordrenkt met de authentieke schoonheid en warmte van het Italiaanse leven.

Zij verkende deze prachtige streek en deelde haar avonturen met ons via een aantal foto’s. Dankzij haar beelden kunnen we al een eerste indruk krijgen van de schoonheid van deze omgeving.

Tijdens haar verkenning heeft Ann enkele van de meest fascinerende steden van Emilia-Romagna bezocht, waaronder het bruisende Bologna en het historische Padua. Bologna, bekend om zijn middeleeuwse architectuur en culinaire tradities, biedt een rijke culturele ervaring voor elke reiziger. En laten we Padua niet vergeten, de stad waar de iconische Aperol Spritz zijn oorsprong vindt. In 1919 ontwikkelden de broers Silvio en Luigi Barbieri hier de verfrissende likeur Aperol, die sindsdien wereldwijd geliefd is.

Op 13 oktober 2024 zal Ann ons begeleiden tijdens onze 8-daagse reis naar Emilia-Romagna. Wilt u meer weten over ons volledige programma? Klik hier en bereidt u voor op een onvergetelijk avontuur!