Veelgestelde vragen

Ik ben nog geen 50 plus. Is dit een issue?

De leeftijd “50 plus” is een indicatie die we geven met als doel mensen rond dezelfde leeftijdscategorie en zelfde interesses samen te brengen. Bent u jonger dan 50 en wilt u heel graag deelnemen aan één van onze reizen, dan kan dat zeker! Ook 40-plussers zijn meer dan welkom!

Wat is de gemiddelde leeftijd van de Groepsreizen 50+ reizen?

Heeft u interesse in een reis, maar wilt u een idee hebben van de leeftijd van de reeds ingeschreven personen? Dan mag u ons zeker even opbellen en kunnen wij u alvast een idee geven van de gemiddelde leeftijd.

Wie is reeds ingeschreven voor reis X?

Omwille van de privacy wetgeving geven wij geen namen vrij van de reeds ingeschreven personen.

Hoe kan ik betalen?

Na boeking ontvangt u van ons een bestelbon. Hier staat een voorschotbedrag vermeld van 30%. Het overige saldo moet één maand voor afreis betaald worden. Op de bestelbon staat altijd een rekeningnummer en mededeling vermeld. U kan ons ook telefonisch contacteren voor een betaling met uw kredietkaart. Groepsreizen 50+ biedt ook de mogelijkheid om te betalen in termijnen. U betaalt geen voorschot bij reservatie, maar de totaalsom wordt gedeeld in het aantal maanden tussen datum van reservatie en dag van vertrek zodat u per maand slechts een klein bedrag moet betalen waar u financieel minder van zult voelen.

Moet ik de bestelbon ondertekend terugsturen?

Het is niet verplicht is om de bestelbon ondertekend terug te sturen. Voor ons is het voldoende als u een voorschot stort. U kunt er zeker van zijn dat uw boeking correct wordt verwerkt zodra het voorschot is ontvangen.

Ik wens graag een stoelenreservatie? Geef ik dit door?

Bij het maken van uw boeking kunt u stoelreserveringen en eventuele preferenties eenvoudig doorgeven door deze informatie toe te voegen in het opmerkingenveld. We noteren zorgvuldig uw voorkeuren in het dossier, zodat we hier tijdens uw reis rekening mee kunnen houden. In het geval dat de stoelreservering aan extra kosten verbonden is, stellen we u eerst op de hoogte voordat we de reservering definitief maken.

Wanneer ontvang ik de reisdocumenten?

Ongeveer 3 weken voor afreis ontvangt u van ons de laatste reisinformatie. Hierin vindt u nuttige tips omtrent afspraak van samenkomst, bagage checklist, aantal deelnemers, … . De reisdocumenten worden overhandigd door onze reisbegeleiding op dag van vertrek.

Hoeveel bagage mag ik meenemen?

Op onze reizen is standaard 20 kg ruimbagage voorzien. Indien dit voor uw reis anders is, wordt dit vermeld op pagina van de reis en in de laatste reisinformatie.