04/03/2023 | 20 dagen
 

Laos & Cambodja maart 2023 | VOLZET

Gastvrij Laos & Cambodja

Prijs per persoon:

€ 5475 bij verblijf in een tweepersoonskamer
€ 6320 bij verblijf in een éénpersoonskamer

VROEGBOEKKORTING: de eerste 5 boekingen! | EERSTE 5 BOEKINGEN REEDS VERKOCHT
– € 100 per persoon

Groepsreizen 50+ biedt de mogelijkheid om te betalen in termijnen. U betaalt geen voorschot bij reservatie, maar de totaalsom wordt gedeeld in het aantal maanden tussen datum van reservatie en dag van vertrek zodat u per maand slechts een klein bedrag moet betalen waar u financieel weinig van zult voelen.

Bij boeking geniet u automatisch van onze CORONA TERUGBETAALGARANTIE!

Belangrijk! Deze reis is in samenwerking met Alleenreizenden 50 Plus waardoor er meerdere alleenreizenden op deze reis ingeschreven (kunnen) zijn. Voor meer info bel ons gerust.

Gastvrij Laos & Cambodja

We gaan op ontdekkingstocht doorheen twee zeer verschillende Aziatische landen.

Laos is een arm, gastvrij land met een onmetelijke natuur en nog vele authentieke nederzettingen, etnische minderheden en een waaier aan kleinschalige ambacht- en kunstvormen. We trekken het binnenland in waar de Mekong centraal staat en genieten van de ongerepte natuur in Laos.

We verkennen de twee belangrijkste steden van Laos: Luang Prabang: de historische hoofdstad, door de Unesco uitgeroepen tot werelderfgoed; en Vientiane – de huidige hoofdstad.

Vervolgens nemen we het vliegtuig naar Cambodja. In Siem Reap bezoeken we de overblijfselen van de Khmer-cultuur met als hoogtepunt het complex van Angkor Wat, ook op de Unesco- werelderfgoedlijst. Maar ook het leven van de plattelandsbevolking en van de arme vissers op en rond het Tonle Sap meer krijgt onze aandacht. We reizen verder naar Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja, een smeltkroes van culturen.

Oorlog was nooit ver weg in de geschiedenis van Cambodja, ook niet in de recente. De gevolgen van die oorlog bepalen mee het beeld en de toekomst van Cambodja.

Twee landen, twee invalshoeken met de gemeenschappelijke kenmerken van gastvrijheid, authenticiteit en hartelijkheid.

Voorreisvergadering: zaterdag 11 februari 2023 om 13u30.

Onze troeven
• Nederlandstalige begeleiding door Thérèse De Waele
• Rondreis doorheen twee verrassende landen
• Bezoek aan het prachtige Angkor Wat
• Combinatie van natuur en cultuur

Verblijfshotels:
3 nachten in Thatluang d’Or Boutique Hotel 4*
1 nacht in Villa Santi Resort 4*
2 nachten in Le Grand Pakbeng 4*
2 nachten in Nam Ket Yorla Pa Resort 4*
2 nachten in Ning Ning Guesthouse
2 nachten in Santi Resort 4*
4 nachten in Tara Angkor hotel 4*
1 nacht in Plantation Urban Resort & Spa 4*

Formaliteiten

• Internationaal paspoort (minimum 6 maanden geldig op moment van aankomst)
• Visum Laos & visum Cambodja (kan door Alleenreizenden 50+ geregeld worden, klik hier)

Inentingen
Reisgeneeskunde voor Laos
Reisgeneeskunde voor Cambodja

Munt
De Laotiaanse munteenheid is de kip (LAK), maar de US dollar is het meest courante betaalmiddel en wordt algemeen aanvaard (voorzie voldoende cash geld en kleine coupures). Hotels of toeristische winkels aanvaarden de meeste kredietkaarten.

De riel (KHR) is de munteenheid van Cambodja. Ook hier zijn US dollars het meest courante betaalmiddel. Voor kleine uitgaven kan u plaatselijk geld wisselen. In de grote steden zijn er bankautomaten waar u cash geld kan ophalen. Grotere hotels aanvaarden kredietkaarten.

Lokale tijd
Tijdens onze wintertijd is het in Laos en Cambodja 6 uur later.

Klimaat
Laos heeft een tropisch klimaat en wordt voor een groot stuk bepaald door de zuidwestmoesson. Het regenseizoen valt tussen april en oktober. Van november tot maart schommelt de temperatuur van 22°C in Laos en rond de Mekong tot 32°C in Cambodja. Het regenseizoen in Cambodja valt van mei tot november.

Lees hier meer over het volledige reisprogramma

Inbegrepen in de prijs

 • Vluchten heen en terug met Thai Smile Airways en Eva Air in economy class
 • Transfer vanaf Lochristi of Antwerpen naar Schiphol
 • Business Lounge in Bangkok op de heenreis
 • Nederlandstalige begeleiding door Thérèse De Waele en lokale gids
 • Alle transfers ter plaatse
 • Verblijf in kwalitatieve hotels volgens programma
 • Maaltijden op basis van VOLPENSION
 • Inkomgelden volgens programma
 • Luchthaventaksen en BTW

Niet inbegrepen in de prijs

 • Niet vermelde maaltijden
 • Persoonlijke uitgaven & fooien
 • Reis– en annuleringsverzekering
 • Visum Laos & Cambodja
Reis gegarandeerd vanaf min. 12 personen (maximaal 20 personen). De vermelde hotels zijn steeds onder voorbehoud en kunnen vervangen worden door een gelijkwaardig alternatief. Vermelde prijzen zijn steeds onder voorbehoud. Behoudens afwijking zijn nooit inbegrepen: verhoging luchthaventaksen, vergoedingen en fooien, toeristenbelasting in het buitenland en de vrije uitstappen. Om organisatorische redenen of onvoorziene omstandigheden (bv. klimaat, wegenwerken, openingsuren, …) kan de volgorde van het programma worden aangepast. Vluchtgegevens zijn steeds onder voorbehoud.

VLUCHTGEGEVENS

Vluchten met Vietnam Airlines

04/03/2023: Charles de Gaulle – Hanoi, 13u10 – 06u50
05/03/2023: Hanoi – Vientiane (Laos), 09u25 – 10u45

23/03/2023: Phnom Penh (Cambodja) – Hanoi, 17u30 – 21u20
23/03/2023: Hanoi – Charles de Gaulle, 23u05 – 06u30 (+1 dag)

REISPROGRAMMA

Dag 1 | Zaterdag 4 maart 2023 | Parijs – Bangkok

Kort na de middag bustransfer vanuit Lochristi en Antwerpen naar Charles de Gaulle. Avondvlucht met Eva Air naar Bangkok. Maaltijden op het vliegtuig.

Dag 2 | Zondag 5 maart 2023 | Bangkok – Vientiane (M-A)

We komen aan in de vroege namiddag in Bangkok waar het 6 u later is dan in België en hebben een doorverbinding naar de Laotiaanse hoofdstad Vientiane, gelegen op de oostelijke oever van de Mekong. Na het vervullen van de visumformaliteiten nemen we de transfer naar het hotel. Avondmaal in de stad en overnachting in Thatluang d’Or Boutique Hotel 4*.

Dag 3 | Maandag 6 maart 2023 | Vientiane (O-M-A)

Vientiane is een rustig bijna plattelands aandoende stad, helemaal niet zo hectisch als andere Aziatische hoofdsteden. We starten met een bezoek aan de Patuxai: de Laotiaanse versie van de Arc de Triomphe en de Wat Simuang de belangrijkste en heiligste tempel van de stad die druk bezocht wordt door de lokale bevolking. Na de lunch bezoeken we de Wat Si Saket een tempel, gelegen tegenover het presidentieel paleis en de oudste tempel van Vientiane met duizenden kleine Boeddha beeldjes. Diner en overnachting in Thatluang d’Or Boutique Hotel 4*.

Dag 4 | Dinsdag 7 maart 2023 | Vientiane en omgeving (O-M-A)

We starten het programma met de Wat Ho Pra Kheo of de tempel van de Smaragdgroene Boeddha die nu een religieus museum van de Khmer- en Lao architectuur is .We rijden vervolgens tot net buiten Vientiane voor een bezoek aan de Pha That Luang, een met goudblad bedekt tempelcomplex, symbool van het Boeddhistische Laos. Vrije tijd in de lokale markt Talat Sao – beroemd om zijn lokaal en artisanaal geweven sjaals.

Na de lunch rijden we naar het Boeddha Park: Xieng Khuan. Het is een bizarre verzameling van ongeveer 200 boeddhistische en hindoeïstische sculpturen die door een monnik zijn gemaakt om zijn levensfilosofie te verspreiden en zijn ideeën over het universum te onthullen. Een spectaculair uitzicht op de Mekong-rivier bij zonsondergang is een ideale manier om de dag af te sluiten. Terug naar de stad. Diner en overnachting in Thatluang d’Or Boutique Hotel 4*.

Dag 5 | Woensdag 8 maart 2023 | Vientiane – Luang Prabang (O-M-A)

In de ochtend bezoeken we het Textil-centrum in Ban Nongtha bekend voor de weeftechnieken van zijde en katoen. Daarna transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Luangprabang. Lunch in een lokaal restaurant aan de Mekong.

In de namiddag bezoeken we het Nationaal Museum – het voormalige Koninklijk Paleis gebouwd in 1904 gedurende het bewind van koning Sisavangvong en de Wat Mai Suwannaphumaham, een van de grootste en rijkst versierde tempels van Luang Prabang en onderkomen van Phra Bang Boeddha. Avondmaal en overnachting in het mooie en rustig gelegen Villa Santi Resort 4* in Luang Prabang.

Dag 6 | Donderdag 9 maart 2023 | Luang Prabang – Pakbeng (O-M-A)

Vandaag gaan we de Mekong op. Transfer naar de pier van de speedbootjes die ons in 45 minuten al een heel eind op weg brengen richting Pakbeng. We stappen over op een traditionele longtail boot voor een rustige cruise zodat we volop kunnen genieten van het Mekong-landschap. Lunchen doen we aan boord. Onderweg bezoeken we een of twee Mekong-dorpen afhankelijk van het weer, de stroming en de waterstand. Tegen de avond komen we aan in Pakbeng. Transfer naar Le Grand Pakbeng 4* voor avondmaal en overnachting.

Dag 7 | Vrijdag 10 maart 2023 | Pakbeng en omgeving (O-M-A)

Een gemakkelijke wandeling brengt ons naar Ban Bongseng Noy, een dorp van de etnische Khmu. We wandelen verder naar het centrum van Pakbeng voor bezoek aan de markt. Hier komen de inwoners van de omliggende dorpen en etnische groepen hun producten uitwisselen. We bezoeken de Wat Siboun Heung, de belangrijkste en heiligste tempel van het dorp. We keren terug naar het hotel met tuk-tuks. Lunch in het hotel.

Vrije namiddag om te genieten van het zwembad of om de omgeving van het hotel te verkennen. Diner en overnachting in het hotel.

Dag 8 | Zaterdag 11 maart 2023 | Pakbeng – Oudomxai (O-M-A)

Vertrek met de bus naar Oudomxai in het noordwesten van Laos. We genieten van de prachtige landschappen van de regio en ontdekken de tradities en geschiedenis van de verschillende etnische groepen en hun dagelijkse activiteiten. We rijden via Muang Houn en Muang Beng en we komen langs nederzettingen van de etnische groepen Khmu, Ban Saysana, ThaiLu, ThaiDam, Samkhang en Hmong. We houden halt in Ban Xaysan, Ban Bom Lao en Ban Samkhang.

Lunch in een lokaal restaurant in Oudomxai. In de namiddag bezoeken we Muang Xai, de hoofdstad van de provincie Oudomxai. De Phou That Pagoda is een gouden stupa van 18 meter hoog, herbouwd na de vernielingen die ze opliep tijdens de Vietnamese oorlog. Het is de heiligste religieuze plaats van de stad. De pagode ligt op een heuvel met prachtig uitzicht op Oudomxay. In het naastgelegen klooster wonen een dertigtal monniken. Er werd in 2010 een 15 meter hoog Boeddhabeeld gebouwd. Diner en overnachting in Nam Ket Yorla Pa Resort 4*.

Dag 9 |Zondag 12 maart 2023 | Omgeving van het resort (O-M-A)

Vandaag gaan we de eerder sportieve en avontuurlijke toer op, weliswaar in een haalbaar en rustig tempo. We wandelen naar de Namkat-waterval die afhankelijk van het seizoen onstuimig of rustig is. We nemen er een korte rustpauze bij de poelen en rotspartijen alvorens onze wandeling verder te zetten langs 13 luchtbruggen over een uitzonderlijk ecosysteem met prachtige bloemen en vlinders. Een unieke ervaring om het regenwoud van bovenaf te zien op een uiterst veilige manier. Picknicklunch onderweg. Terug naar het hotel en vrije tijd om te genieten van het zwembad. Barbecuediner en overnachting in Nam Ket Yor la Pa Resort 4*.

Dag 10 | Maandag 13 maart 2023 | Oudomxai – Muang Khoua – Muang Ngoy (O-M-A)

Na het ontbijt rijden we naar Muang Khua waar we aan boord gaan van een lokale boot om de prachtige Nam Ou-rivier af te dalen naar Nong Khiaw. We bezoeken Wat Phra Sing Kham die een heilige Boeddha van de regio beschermt. Gelegen op een kleine heuvel en omgeven door rijstvelden is Wat Pha Sing Kham, een belangrijk pelgrimsoord voor de locals van Oudomxai. Onderweg bezoeken we Ban Monsavanh, een etnisch Thais Dam-dorp waar we de traditionele methoden voor het stoken van lokale rijstalcohol (lao lao) leren kennen.

Vervolgens gaan we naar Muang Khoua waar we lunchen. In de namiddag gaan we aan boord om de Nam Ou af te dalen richting Nong Kiaw. We meren aan bij het dorpje Ban Had Sa van de Thai Lu. Vervolg van de afdaling naar Muang Ngoy. Aankomst in de late namiddag en transfer naar het hotel. Diner en overnachting in Ning Ning Guesthouse.

Dag 11 | Dinsdag 14 maart 2023 | Muang Ngoy en omgeving (O-M-A)

We vertrekken naar de pier om de boot te nemen voor een korte boottocht op de Nam Ou. We maken een rustige trektocht door het regenwoud met uitzicht op de rivier. Op onze weg ligt een klein dorp van de Khmu. Met de boot gaan we verder op de Nam Ou rivier tot Hatphaxou waar we zullen lunchen. Hatphaxou is omgeven door karstgebergte en een goede plek om te ontspannen of zwemmen.

We nemen de boot om terug te keren naar Muang Ngoi. Diner en overnachting in Ning Ning Guesthouse.

Dag 12 | Woensdag 15 maart 2023 | Muang Ngoy – Pak Ou – Luang Prabang (O-M-A)

Ontbijt in het hotel. Vertrek met minibusjes richting Luangprabang. Onderweg bezoeken we enkele typische dorpjes. Ban Na Yang van de etnische Thai Lu bekend om het weven van zijde en katoen. Vervolgens Ban Xang Hai, gekend als het pottenbakkersdorp en distilleerderij van rijstalcohol. We nemen daarna de boot naar de heilige grotten van Pak Ou. Lunch in het restaurant bij de grot. In de namiddag bezoeken we de grot die uit twee delen bestaat: Tham Ting en Tham Theung. Naast een prachtig uitzicht zijn er ook de honderden miniatuur Boeddhabeelden. De Pak Ou-grot is immers een bedevaartsoord voor de bevolking van naburige dorpen die Pimay Lao (Laos Nieuwjaar) komen vieren in april.

Verder per langzame boot naar Luang Prabang, de voormalige hoofdstad van het zeer machtige koninkrijk Lane Xang “Het land van een miljoen olifanten”. Het is de stad van cultuur en eeuwenoude tradities, door UNESCO op de Werelderfgoedlijst geplaatst. Bij aankomst in Luangprabang bezoeken we de Wat Xiengthong, een van de beroemdste tempels in Laos en waarschijnlijk de meest elegante van het land. Deze verbluffende tempel gebouwd in 1560 is het voorbeeld van de Lao-religieuze architectuur, met een majestueus dak dat naar de grond lijkt te buigen. Het is één van de zeldzame tempels die niet zijn verwoest door opeenvolgende invasies. De mozaïek van de Levensboom op de achtergevel en de indrukwekkende Koninklijke lijkwagen bedekt met goud zijn de eye-catchers.

Transfer naar het hotel Santi Resort 4* voor avondmaal en overnachting.

Dag 13 | Donderdag 16 maart 2023 | Luang Prabang – Khuangsi – Luang Prabang (O-M-A)

In de vroege ochtend gaan we met de geïnteresseerden per tuc tuc naar de stad om de dagelijkse bedeltocht van de monniken te observeren. We nemen ook een kijkje op de lokale ochtendmarkt.

Gezamenlijk ontbijt. Daarna verlaten we de stad en rijden naar Living Land. In Azië is rijst het basisvoedsel. Laos verbouwt bijna uitsluitend “kleefrijst”, vrij specifiek omdat het geen gluten bevat zoals andere rijstsoorten. In Living Land, een biologische boerderij vernemen we alles over deze kleefrijst: voorbereiding van de grond, planten, verplanten, snijden, dorsen, malen, koken. Deelnemen aan de activiteiten of louter observeren is jouw keuze. Ook andere planten of plantensoorten die worden gebruikt in de Laotiaanse keuken komen aan bod.

Tegen de middag gaan we naar de watervallen van Khuang Si, midden de bossen. Liefhebbers kunnen er zwemmen in het turkooizen water in de vele poelen. Lunch aan de voet van de watervallen. Op terugweg naar Luang Prabang bezoeken we een school voor weeskinderen en kinderen van etnische minderheden die een achterstand hebben. Een uurtje voor zonsondergang beginnen we aan de klim naar de Mount Phousi gelegen op het schiereiland tussen de Mekong en Nam Khan. Op de top staat een kleine boeddhistische tempel en een gouden stupa. Op deze plaats hebben we een spectaculair uitzicht over de stad en genieten we van de zonsondergang. Nadien is er vrije tijd op de avondmarkt.

Avondmaal in de stad. Overnachting in Villa Santi Resort 4*.

Dag 14 | Vrijdag 17 maart 2023 | Luang Prabang – Siem Reap (O-M-A)

Na het ontbijt rijden we naar het centrum vaan Luang Prabang en is er vrije tijd. Lunch in de stad. Transfer naar de luchthaven van Luang Prabang voor de vlucht naar Siem Reap. Na de visumformaliteiten transfer naar Tara Angkor hotel. Avondmaal en overnachting in Tara Angkor hotel 4*.

Dag 15 | Zaterdag 18 maart 2023 | Siem Reap – Sites van Angkor (O-M-A)

In de koele morgen beginnen we met een van de highlights van deze reis: de sites van Angkor. Op weg naar de tempel- en paleizencomplexen houden we halt bij kleine dorpjes en lokale activiteiten. De verschillende complexen liggen verspreid in de jungle over een grondgebied bijna zo groot als een Vlaamse provincie. Sommige tempels zijn nog bijna volledig overgroeid door een alles innemende jungle, andere en prachtig gerestaureerd en vrij gemaakt van honderden anti-persoonsmijnen en van boomwortels en lianen. Hier zijn we in een stukje werelderfgoed dat kan wedijveren met de schitterendste sites op aarde. We bezoeken Banteay Srei, Neak Pean, en Prah Khan, en het meest bekende: het complex van Angkor Wat (Niet per sé in deze volgorde). Zonsondergang van op de Phnom Bakheng gevolgd door een avondmaal met Khmer dansen en overnachting in Tara Angkor hotel 4*.

Dag 16 | Zondag 19 maart 2023 | Siem Reap (O-M-A)

Vandaag gaan we op weg naar het tempelcomplex van Bayon, de terrassen van de olifanten en van koning Leper en Angkor Thom. Onderweg houden we halt bij kleine dorpjes en lokale ambachten als de suikerproductie, het manden vlechten enz. Lunch in de stad.

In de namiddag bezoeken we nog de tempels van Taprohm in de jungle en de kunstschool Les Chantiers-Ecoles. Siem Reap is altijd al het epicentrum geweest van de Cambodjaanse traditionele cultuur. Les Chantiers Écoles traint Cambodjaanse jongeren met een oorlogsverleden in de hout- en steensculptuur, de traditionele zijdeschilderkunst, het lakwerk en andere ambachtelijke vaardigheden. Diner-buffet in de stad en overnachting in Tara Angkor hotel 4*.

Dag 17 | Maandag 20 maart 2023 | Siem Reap en omgeving (O-M-A)

Na het ontbijt rijden we naar de Kulen waterval en de vallei van de 1000 lingas. Op de zuidwestelijke hellingen van de Kulen-heuvels ligt Kbal Spean algemeen bekend als de vallei van 1000 lingas of de rivier van duizend lingas. Het gebied bestaat uit een reeks stenen beelden uitgehouwen in de zandsteenformaties die in de rivierbedding liggen. De motieven voor steengravures zijn voornamelijk talloze lingas (fallussymbool van de hindoegod Shiva) en verschillende hindoeïstische mythologische motieven, waaronder afbeeldingen van de goden Shiva, Vishnu, Brahma en Lakshmi evenals dieren zoals koeien en kikkers. Lunch onderweg. In de loop van de namiddag rijden we terug naar Siem Reap en bezoeken we Pasa Chaa, de grote overdekte markt. Avondmaal in een restaurant in de stad. Overnachting in Tara Angkor hotel 4*.

Dag 18 | Dinsdag 21 maart 2023 | Siem Reap – Tonle Sap – Phnom Penh (O-M)

Na het ontbijt bezoeken we in de voormiddag de lokale Cambodjaanse en de ingeweken Vietnamese vissers die zich gevestigd hebben op en rond het Tonle Sap meer. Tijdens de boottocht op het meer en een wandeling doorheen de paaldorpjes aan de oever krijgen we een indruk van de moeilijke levensomstandigheden van de bewoners. Lunch in de stad.

Transfer naar de luchthaven van Siem Reap voor een vlucht naar Phnom Penh. Avondmaal en overnachting in hotel Plantation Urban Resort & Spa 4*.

Dag 19 | Woensdag 22 maart 2023 | Phnom Penh (O-M-A)

In de voormiddag maken we kennis met de hoofdstad Phnom Penh. We maken een stop bij het Koninklijk Paleis van Cambodja, een gebouwencomplex dat dienst doet als residentie van de koning van Cambodja. De volledige naam in het Khmer is de Preah Barom Reacheaveang Chaktomuk Serey Mongkol. Daarna bezoeken we de Wat Preah Keo of zilveren pagode. De pagode werd gebouwd in 1892 en was oorspronkelijk van hout. Koning Norodom van Cambodja werd bij de bouw geïnspireerd door Wat Pra Keaw in Bangkok. Vervolgens vrije tijd op de lokale markt van de stad.

Na de lunch bezoeken we het Tuol Sleng museum beter bekend als Genocide Museum. Het is gevestigd in een oude school die door de Rode Khmer werd omgebouwd tot de beruchte “gevangenis S-21” (Security Prison 21) en waar duizenden gevangenen werden ondervraagd, gemarteld en vermoord. Aansluitend gaan we naar Choeung Ek ook de Killing Fields genoemd. Minimaal 20.000 mensen zijn hier omgebracht tussen 1975 en 1979, de lichamen zijn begraven in 129 massagraven. Een witte stupa met glazen ramen is een herinneringsmonument waar ieder jaar op 9 mei een herdenking plaats vindt voor de slachtoffers. Een bezoek aan deze velden en aan het Tuol Sleng museum maakt een zeer diepe indruk en laat ons de zinloosheid en wreedheid voelen van deze en alle andere oorlogen. Na dit bezoek gaan we weer de luchtige toer op door samen te aperitieven en te ontspannen alvorens naar een lokaal restaurant te rijden en deze zeer gevarieerde reis af te sluiten.

Overnachting in hotel Plantation Urban Resort & Spa 4*.

Dag 20 | Donderdag 23 maart 2023 | Phnom Penh – Bangkok – Amsterdam – België

In de vroege morgen transfer naar de luchthaven van Phnom Penh voor een vlucht met Thai Smile Airways naar Bangkok. Doorverbinding naar Schiphol met Eva Air. Verder bustransfer naar Lochristi met tussenstop in Antwerpen.

(O= Ontbijt; M= Middagmaal; A= Avondmaal)

Inbegrepen in de prijs

 • Vluchten heen en terug met Thai Smile Airways en Eva Air in economy class
 • Transfer vanaf Lochristi of Antwerpen naar Schiphol
 • Business Lounge in Bangkok op de heenreis
 • Nederlandstalige begeleiding door Thérèse De Waele en lokale gids
 • Alle transfers ter plaatse
 • Verblijf in kwalitatieve hotels volgens programma
 • Maaltijden op basis van VOLPENSION
 • Inkomgelden volgens programma
 • Luchthaventaksen en BTW

Niet inbegrepen in de prijs

 • Niet vermelde maaltijden
 • Persoonlijke uitgaven & fooien
 • Reis– en annuleringsverzekering
 • Visum Laos & Cambodja
Reis gegarandeerd vanaf min. 12 personen (maximaal 20 personen). De vermelde hotels zijn steeds onder voorbehoud en kunnen vervangen worden door een gelijkwaardig alternatief. Vermelde prijzen zijn steeds onder voorbehoud. Behoudens afwijking zijn nooit inbegrepen: verhoging luchthaventaksen, vergoedingen en fooien, toeristenbelasting in het buitenland en de vrije uitstappen. Om organisatorische redenen of onvoorziene omstandigheden (bv. klimaat, wegenwerken, openingsuren, …) kan de volgorde van het programma worden aangepast. Vluchtgegevens zijn steeds onder voorbehoud.

"*" geeft vereiste velden aan

Vraag hier uw infofilmpje aan

Nieuwsbrief
Toestemming*